Flipkart the Grid Quiz answer 26 September; Play and win crazy rewards

The quiz is live and you can play it right now, so go and win right now. The winner of the quiz will be announced on the 13th of October 2021.

Written by September 26, 2021 14:50
Flipkart the Grid Quiz answer 26 September; Play and win crazy rewards

Flipkart the Grid Quiz answer 26 September; Play and win crazy rewards

New Delhi: Big Billion Days Flipkart the Grid Quiz is the latest addition to the Flipkart app. It is the video quiz running daily where you can win  Rs 10 Lakh Cash Prize, Upto Rs.6,50,000 worth Gift Vouchers, up to 1 Crore SuperCoins on the Flipkart App.

The quiz is anchored by Manish Paul and Bollywood celebrities put some interesting questions. Each correct answer will give you some coins and in the end, you can gert the chance to win Rs 10,00,000, and more.

The quiz is live and you can play it right now, so go and win right now. The winner of the quiz will be announced on the 13th of October 2021.

Contest rewards :

Rs.10 Lakhs & More.

Up to Rs. 6,50,000 worth Gift Vouchers

Up to 1 Crore Supercoins

How To Participate:

STEP 1: Install Flipkart App

STEP 2: Login/Register To Flipkart App

STEP 3: At the bottom, you will get Games option

STEP 4: Open Games Section In The App & Find The Grid Contest

STEP 5: Answer All The Grid Quiz Questions Correctly To Enter The Lucky Draw.

Here are the answers to The Grid Quiz:

Question 1: Where Does Kanchipuram/Kanjivaram Silk Sarees originate from?

Answer: Tamil Nadu 

Question 2: What is the minimum amount you need to buy Bitcoin on Coinswitch Kuber?

Answer: ₹100 

Question 3: Which elements describe House of Pataudi Furniture range the best?

Answer: All Of The Above 

Question 4: Which one was invented first?

Answer: Washing Machine 

Question 5: What is the approximate highest recorded price of Bitcoin?

Answer: 45 Lakhs 

Question 6: Do you know what the watt power of a LifeLong Pro Mixer Grinder is?

Answer: 500 Watts 

Question 7: Which out of these is a kind of footwear?

Answer: Oxford 

Question 8: What is the latest technology in water purifiers?

Answer: Active Copper Technology 

Question 9: Which of these is the famous mixer grinder from WonderChef?

Answer: Nutri-Blend 

Question 10: What is the brand Eufy’s’ motto?

Answer: Smart Home Simplified 

Question 11: Philips Air Fryer uses a technology that allows you to cook with up to 9 percent less fat. What is that technology called?

Answer: Rapid Air Technology 

Question 12: Which of these is named after a place?

Answer: Bermuda 

support newsroompost
support newsroompost